Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.chapadla.cz, Alena Salamonová (IČ 71775706), uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. Číslo registrace u Úřadu na ochranu osobních údajů: 00036539.


Vaše údaje jsou u nás v bezpečí

Používáme je jen k účelům, se kterými souhlasíte, a nikomu je neprodáváme.

Údaje z objednávek

Údaje, které zadáváte při nákupu, uchováváme na zabezpečeném serveru, který je v našem vlastnictví. Údaje získané při nákupu používáme pro vyřízení objednávky a uchováváme pro účetní účely. Pokud nedokončíte objednávku po zadání e-mailové adresy, pošleme vám po hodině jeden e-mail s odkazem na váš košík. Pokud jste se při nákupu zároveň nepřihlásili k odběru e-mailových novinek, nezasíláme vám po vyřízení objednávky už žádné e-maily, ani vás jinak nekontaktujeme.

E-mailový newsletter

Pro přihlášení k našim novinkovým e-mailům používáme tzv. dvojitý opt-in, abychom měli úplnou jistotu, že o ně stojíte. V každé zprávě je dole odkaz “zrušit odběr”, kterým můžete zasílání zpráv hned vypnout. Nebo nás můžete kontaktovat na chapadla@chapadla.cz a požádat o vymazání.

Další zdroje

Osobní údaje nám můžete také zaslat v kontaktním formuláři, po Facebooku nebo prostě e-mailem. V každém případě je na požádání vymažeme.

Cookies

Web www.chapadla.cz používá cookies. Cookies jsou malé textové soubory, které jsou uloženy v paměti vašeho prohlížeče. Ukládání cookies si můžete v prohlížeči vypnout, ale přijdete tím o některé šikovné funkce (třeba že si e-shop pamatuje, co jste si nechali v košíku).


Kontaktujte nás

Máte zájem o bližší informace nebo vymazání údajů? Ozvěte se nám!